Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Andas solstrålar

känner sommaren växa

 

behov av svalka




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-06-11 11:40



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ja, svalka är verkligen det man behöver just nu!
2007-06-11

  Fuyoh
Svettigt!
Bra beskrivet!!!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg