Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spotta ut eller svälja


Vissa spottar ut det de behöver svälja

Vissa sväljer det de behöver spotta ut

Jag har svalt allt för mycket.

Nu är jag fullmatad.

Jag behöver lära mig att spotta ut!




Fri vers av eva m h
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 14:20



Bookmark and Share


  Catrin
Så klokt formulerat... och en del är som krokodiler stor käft och små öron :-) kom bara att tänka på det.
2007-06-12

  Rosmarin
Klokt tänkt och bra formulerat!
2007-06-11

    Maria Malm
Så är det väl för många, måhända spott-träning? Bra skrivet.
2007-06-11

  Jojo
så kan det verkligen vara
på livets alla områden

bra skrivet
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h