Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertygelsen


Det är övertygelsen och tron på något gott
som skingrar tankar om tvekan och tvivel

Som solens strålar spränger gränser skär
den sig igenom vår atmosfär och färgar
dagens ljus som jord famnade klarsynthet

Den skär sig igenom dimmig skymning
och igenom förädlade och förförande
tankar som genomstrålar morgon dis

En inre sol av inre tro

För att kunna följa mina drömmars mål




Fri vers av coffe
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 11:05



Bookmark and Share


  KLANG
starkt skrivet:D
2007-07-02

  Spindigo
håll fast vid medvetenhetens ljus, vi är snart framme ;)
Peace
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe