Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när inget blir till inget

det är rädslan som har drivit mig
inget annat

att bli som hon
eller att inte bli någonting alls
det är samma sak

- fast båda är värre
värre än själva livet




Fri vers av Marian
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-03-18 17:21



Bookmark and Share


    Agnieszka
underbar dikt. du lyckas verkligen fånga starka känslor i dina egentligen få rader.
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian