Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter regn...




Skynda älskling

du är min kruka guld

vid slutet av regnbågen

möts vi igen







Fri vers av Zam
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-06-14 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam