Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaland

 

Du vackra änglaland
där världen är mjuk som sand
där tiden aldrig rinner ut
och det underbara aldrig tar slut

Där vill jag leva och gro
och ta allt i lugn och ro
inte stressa och jaga
bara leva i en vacker saga

Där finns ingen press om att vara bäst
att ta dagen som den kommer är det man gör mest
man behöver bara le
när man denna värld kan se

Men detta land finns inte på riktigt
men att nämna det är inte så viktigt
för man kan fara dit i sömnen
och ha det underbart i drömmen

För jag har dansat med änglarna om natten
då kan jag både flyga och gå på vatten
man kan precis allt i detta land
så följ med mig och ta min hand

 




Fri vers av Elie
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 15:48



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
idylliskt vackert :)

ett land som man vill vara och ja, det är inte så viktigt att det inte finns på riktigt
skönt skrivet
2007-06-15

    Panta rei
Mycket bra och vackert skrivet!

För att fortsätta på tidigare konstruktiva synpunkter… rytmen och det lyriska, tycker jag, skulle förstärkas om du helt enkelt strök det näst sista stycket.
2007-06-15

  Daniel_78 VIP
mycket bra.

jag gillar bäst;

Där finns ingen press om att vara bäst
att ta dagen som den kommer är det man gör mest
man behöver bara le
när man denna värld kan se

Men detta land finns inte på riktigt
men att nämna det är inte så viktigt

jag tycker kanske att raden
\"och ha det underbart i sömnen\",
känns lite sådär.

jag skulle vilja läsa något i stil med

för man kan färdas dit i sömnen
och leva underbart i drömmen
2007-06-14

  ulli
\"Du vackra änglaland
där världen är mjuk som sand
där tiden aldrig rinner ut
och det underbara aldrig tar slut\"

mycket fint skrivet.

gillar flytet i dikten som gör att man lockas att läsa mer. tycker dock att första stycket och sista stycket står ut lite och kunde kanske bilda något eget.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elie