Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta mig för tiden jag stal, den ligger under min säng


Tystnad
midnatts dimma
perronger blev som skämt
bakom skuggorna vi skrämt
det var mer än mörker
och i panikångestens dunkla cell
stannar allt tills dagen blir till kväll
vi är mer än unga

Rodnad
solens uppgång
men mot morgondagens krav
blir jag mycket mer än svag
allt mer än mörker
på minutvisarens tysta slag
skrevs mänsklighetens sista lag
att kämpa mot tiden

Lyssna
en tung beskjutning
skott som fläckar mina ben
under statistens egna scen
en blind förträngning
utav nerblodat bandage
på golvet i garage
säg hör du tystnad?






Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-06-15 00:57



Bookmark and Share


  Vitsippa
gillar den ^^
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen