Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Mina ögon blundade

mina öron lyssnade

 

Små regndroppar

från himmelen föll

 

de väckte

 

lugnets tystnad

 

jag kände

 

trygghetens vingar

omfamna livet




Fri vers av Cajsa
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 11:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Gillade verkligen slutraderna..fint
2007-06-17

    Lindizz
Mycket fin och mjuk text. Tycker mycket om denna.
2007-06-17

  Jessica Ebbesson
Mycket fint. Tycker speciellt om slutraderna..

jag kände



trygghetens vingar

omfamna livet
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg