Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Tänker att jag måste orka

jag bara måste stå ut

så....

Jag tar ett djupt andetag

tittar upp mot solen och går vidare




Fri vers av solrosen1
Läst 598 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-06-17 18:54



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Livsglädjens andetag i solkraften, vackert!
2007-08-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Ibland får man leva stund för stund. Inte dumt om solen skiner....
2007-07-28

  Patrick K
Enkel men så himla fin, ska minnas den.
2007-07-26

  Me-linda VIP
Har tagit det andetaget många gånger....:) Gillar texten.
2007-07-23

  mia.här å nu
Ja just så hämta kraften
direkt ur \"källan\"
när inget annat står till buds
vänder vi oss till vår natur
2007-07-19

  © anakreon VIP
Paul Henningsen, Danmarks Karl Gerhard, myntade följande tänkvärdhet: \"Framtiden kommer av sig själv, men utveckling måste vi skapa\". En värdefull mening, tror jag, i den situation du levandegör.
Carl-Erik
2007-07-10

  Eline.P
När inga andra val finns så orkar man konstigt nog...lite till...lite till...och lite till...Människan är seg. Tycker om din styrkedikt!
2007-07-01

    Maria Malm
Absolut! Ibland måste man försöka att bara se det ljusa.
2007-07-01

  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra skrivet
ibland måste man blunda för sidosynen och bara gå vidare,
se det man vill och orkar
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1