Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hämnden




lekboll för mörka
krafter

tidig död

klorna i
ljuset livet
sticker i ögonen

jaja, i all välmening

ingen
jag upprepar ingen
ser förstår hör
skriket

Han
håller
ljuset livet
oförstörbart
vakar
ler och

vredgas

vet

den utmätta
tiden




Fri vers av rebecca d
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-18 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d