Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen på månen



Jag är mannen som
fiskar från månen

Jag fiskar min Fantasi

Ögon med fantasi
vägrar se slaveri i
dagens hysteri
mitt öga skådar skönhet

Månens mjuka atmosfär
skapar lugn och harmoni
känslor av längtan i mitt
egna drömmeri och doften som
föds sprids genom själars nostalgi

Solljuset som skapas i drömmarnas tid
tala om nuets längtan efter värme och ljus
Jag fiskar drömmar och perspektiv igenom all tid
Jag fiskar mitt egna universums konspirationsteori

Mina drömmas mål,
genom acceptans
av ödets stål

ibland väljer ödet vägen..
men det är jag som gör de avgörande valen
och jag gör det i strävan efter mina drömmars land

vill aldrig glömma ditt namn, vill alltid hålla din hand
vill aldrig klippa banden, vill vara vuxen men ändå barn
min fantasi utifrån mina drömmars måne C




Fri vers av coffe
Läst 595 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe