Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla stjärnor på himla valvet kan trilla ner bara du säger att du stannar

Luften luktade kallt
men himlen ovanför
var ännu
kallare

Och jag minns att
när en stjärna föll
i dina ögon
önskade jag
att det hade varit varmare
mellan oss





Fri vers av Jolly Roger
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 20:34



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Vad fin den här är!
2007-07-27

    Noyle
kort men stjärnklar. xD
träffade rakt i hjärtat <3
2007-06-27

  Nienya
Den var fin^^
2007-06-22

    crapcat
åh den här var ju jättejättebra
och nu blev jag lite överraskad för den liknar inte något du skrivit innan...

sista stycket är ju helt underbart!!

*applåderar*

\"Och jag minns att
när en stjärna föll
i dina ögon
önskade jag
att det hade varit varmare
mellan oss\"

sötsötsötsöt

kram <3
2007-06-19

  Agnes
Otroligt vacker text... och en gnutta vemod. Perfekt i min smak!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger