Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden tar

Du kom som en höstvind
Svepandes med dig höstlöv regn och
nya andetag
och jag vet inte vad det var
som gjorde dig annorlunda
eller inte alls
för jag såg dig inte egentligen
jag bara anade att du fanns
i en stad i ett spöregn
du fanns där
under alla lakan jag tvättat
under alla sorgliga blåa måndagsmornar
vid ett repigt sönderfimpat köksbord



Jag fanns där




Fri vers av Jolly Roger
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-08 18:50



Bookmark and Share


  Missi VIP
Gillar denna... Den ger en vardagligt intryck, men ändå stämningsfull...
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger