Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unravel

Jag är rädd att när du kommer hem
passar våra händer inte längre


eller att hålet i mitt hjärta som stavas
saknad
är för stort för dig

ibland är du bara så liten att jag skulle kunna
ta dig i min handflata
tvinga dig att krypa in i mina vener
in i mina
hjärtslag
istället för
utanför


trots att jag skickar kärlek på posten

och att du matar min brevlåda

är jag rädd att när du kommer hem
när du kommer hem


måste vi göra ny kärlek




Fri vers av Jolly Roger
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger