Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår väg




Låt mig få somna,

vakna av din vackra röst.



Gå upp med dig vid min sida,

och du räcker mig din hand.



Du visar mig vår väg,

den väg som är en början på vår framtid.



Åter räcker du mig din hand,

men denna gång viskar du mig några ord.






Övriga genrer av Manal
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-03-20 23:09



Bookmark and Share


  Dilsewat
"Låt mig få somna"

Bara denna rad, får mig i gungning...
2005-03-24

  Michmich
Fin dikt, men för att hitta vägen måste båda följa, båda leda... inte endast den ena.
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal