Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var död, men se, jag lever


kyssen



I henne dömer de
sin egen skuld
fastkedjad och bortvald
irrar hon runt
bland lik

finns det någon
flämtning av liv
att rädda

kriget är för länge sedan
förbi och förlorat

stenar trillar
ur likjättens ögonhålor

skymmer inte längre
sikten

och hon ser

den enda i behov av räddning
är hon

lägger sig äntligen ner
och förblöder

Han som bevarar
och dömer rättvist
gått genom döden
böjer sig ner
lyser sitt ljus
in i skuggan

och hon dricker

Hans liv




Fri vers av rebecca d
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 08:59



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ja, ditte-rebecca, du har rätt, jag tycker mycket om den, doftar skörhet och styrka på samma gång, förutom att den är vacker, tack kära du för läsningen...och glad midsommar! :)
2007-06-22

  ÅsaLena
Så vackert, så starkt, så sant. Tycker om!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d