Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig M



Oälskad

En flicka
med okyssta läppar
små händer
och
midja som en obruten kvist
är det jag ser
när jag möter
hennes blå ögon
skrämda av världen


På andra sidan glaset
står du
Du, med ögon
glittrande av kärlek
och jag ser, jag ser dig
känner hur din hand
smeker mitt sköra glas
min vägg
mitt skydd
mot världen


Du såg
en fager drottning
en vit duva
bland svarta
Hennes läppar
var som rubiner
hennes händer
vita som pärlemo
midjan som en stjälk
ögonen
som stilla vågor
En instängd ängel
bakom täta glas


Hon vill bli älskad
du vill bli älskad
men rädslan glittrar
på hennes kinder
och dina ögon vissnar
Hon vet inte vad frihet är
det enda du kunde ge henne


och jag ser

en vit duva bli svart
ett glas bli till betong
ett par ögon dö




Fri vers av Missi VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 18:55



Bookmark and Share


    Mymlan.
Jag gillade varenda ord. Den är så tragisk och vacker samtidigt och jag förstår den precis för allt känns så äkta.
2007-08-19

  Bernhardina
Gillar också den delen..
2007-07-11

  am
\" och
midja som en obruten kvist\"

gillar jag.
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon