Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under förvandling

Ett förvandlingsunder

sker i det fördolda

Någon antar

sin rätta skepnad




Fri vers av eva m h
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 00:04



Bookmark and Share


    Bögen
En strävan, ett mål att leva efter...
en gåva, ja mognad. Alltför sällan dock det synes ske...

Mycket harmoniskt i frasering och upplägg.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h