Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar i gränder

 

 

Klampar du på mina nerver gode man?

Det verkar och så vara

Staplar balanserande med dina taggade skor

sparkar mitt hjärta likt en fotboll gode gode man!

 

 Blodröda trådar lindar in familjeträd

och bänken den vilsne vilar på

Hjärtesträngar krossar speglar

barnen använder dem som slangbellor

 

Och mannen i gränden kör pålar in och ut i allas undre liv

köttar varje del, lånar delar från andra kroppar för att hålla sig hel

Men han må aldrig vara hel så länge han skadar andra

för att få det han vill




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-06-24 16:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om \"mannen i gränden..\" ser sanningen i sitt eget liv... då har din dikt ett mervärde... tro mej...
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*