Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardofter


Dofter av sommarblommor skog och sjö

väcker sommarminnen till liv

Djupast ligger barndomens sommardofter

Varm barrskog på väg till badet i en kall källsjö

eller bärplockningen i skogen bakom huset

Pionens ,kaprifolens och rosornas väldoft

finns också bevarade i mitt minne

Jag är åter barn i Småland




Fri vers av eva m h
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 18:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det är härligt med doftminnen!
2007-06-24

  Marreb
Fint.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h