Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte..

Säg inget.
Tänk inte.

För jag vet redan vad du kommer säga.
Jag vet vad dina vita läppar kommer forma sig efter.

Se inte på mig med den där blicken,se inte på mig alls.
Mina ögon kommer slutas.

Tänk inte,för jag vet redan vad du tänker.


Skrik inte,för jag vet vart det kommer leda.
Viska inte för jag vet vart det kommer slå.

Gå inte,för jag vet att jag kommer gråta..




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-06-25 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP