Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikten




\"Förlåt mig min gode fader\"

sade flickan till prästen andra sidan

det stängslet som särde på
människor
och människor


Sedan

tog prästen henne vid skrivbordet





Fri vers av Skymningens Miia
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-25 19:43



Bookmark and Share


  Nico Zasha Kroik
Hmm... No offence, men den här förstod jag ingenting av... Fast den innehåller säkert något jätteviktigt syfte med tanke på att det är du som skrivit den :)
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia