Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långledigt

Att tugga på en morot

är också ett sätt
att undersöka universum




Övriga genrer av Vanja-Kristina Morgell
Läst 741 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-26 21:34



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Morötter är också en bild för belöning.
2007-07-08

  Agnes
Håller med Stella; skönbuddistisk minimalism. Livet i ett nötskal - för de rofyllda!
2007-07-04

  stella
Buddhistiskt minimalistiskt underfundigt!
2007-06-27

  Mangal VIP
Om man inte springer efter moroten så kanske man hinner uppleva sig själv, moroten och varandet. Intressant.
2007-06-27

  Rachel Roth
ja, varför inte...tänkvärt
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell