Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusa tårar


för ett litet ljus med tårar i ögonvrån
rämnar också det grövsta mörkret




Fri vers av Rublev
Läst 1674 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2005-10-22 00:49



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Starkt och skört, underbart vacker dikt!
2006-12-24

  Tino
Vilken text!
Underbar
2006-05-24

  Manal
få ord men berör ända in till hjärtat.
2006-01-01

  Deva
Fantastiska kontraster i en underskön ord-dräkt.
2005-11-02

  aftermath
kan man som.. (!) man,, ännat än just rämna för den fina texten...?
2005-10-28

  karamellen
En genomtänkt och fridfull dikt.Tänk att du med så få ord fångar och förmedlar små livssanningar och hopp.Tack för det!
2005-10-27

    ej medlem längre
Så fint ocj skört beskrivet, gillar ögonvrån...
Eventuellt skulle man kunna skriva "mörker" istället för "mörkret"...? *funderar*
2005-10-26

    Hades Is Rising
Så sant, så sant. Så bra, så bra!
High five my made man!
2005-10-26

  ia VIP
vad kan jag skriva som inte alla föregående talare har skrivit......
ne, finns nästan inga mer ord än, fulländad? fantastisk? :)
dina ord fastnar.
otroligt vackert skrivet...
2005-10-24

  HQ
Bara att instämma med resten av alla som har skrivit
sin kritik här.
vackert*
2005-10-22

  rebecca d
o, vilken tröst att tro så...(jag som nuförtiden gråter varje dag)
2005-10-22

  Saga-Sofia
Vacker.
2005-10-22

  Sanningsägaren VIP
Så är det, litet men ack så bländande, både ljuset och dina ord..
Tack.
2005-10-22

  Cinemiracle
Som så ofta är det enkla det klart lysande. Så många gånger i myt och legendhar tårar givit livet åter... Att det är så i verkligheten också, vet vi ju, egentligen. Tack för att du påminner oss! Det behövs, varje dag!!!
2005-10-22

  Markattan
Läser om och om igen och njuter av dessa mjuka ord... Din välformulerade dikt andas hopp och tillförsikt. Tycker om!!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev