Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gensvar


kyss min längtan
låt mig älska dina drömmar

och mina drömmar
ska omfamna din ljuvlighet

ditt liv som är bortom
men ändå här och nu

dolt för mina ögon
levande i mitt hjärta

 

 

 




Fri vers av Rublev
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-15 14:41



Bookmark and Share


  ia VIP
En längtan, en önskan, tillit om att få vara. Det där innerliga...du ÄR en sann poet. Du får mig som läsare viljan att se bortom, förhoppning och längtan.
Underbart!!
2020-04-17

  Solweig Jansson VIP
Mycket vackert om längtan, liv .....
2020-04-17

  Fredrik Axelsson
Åh, den här dikten har en alldeles egen ton som sätter igång något för mig (Det finns ett vackert tilltal som får mig att tänka på Höga Visan).
Jag vill läsa den som en stilla bön. Orden 'bortom' och 'dolt' skapar en dynamik som kan handla om både det gudomliga - eller en annan människas innersta väsen som aldrig går att känna fullt ut. Oavsett hur jag väljer att läsa texten så berörs jag av värmen där sista raden öppnar upp fullständigt samt återkopplar till titeln. Fenomenalt.
2020-04-16

    ej medlem längre
Vilken vacker dikt! Min första läsning blir en kärlekslängtan som överskrider gränser. I dina ord finns värme och kraft, liv.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev