Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt till min käresta


Gläntajänta


det är trollarvet
som ligger i min kvinna

hon bär en skog med sig

efter nässelsnår
och missväxtår
är du nu så skön
att stanna vilse i




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 1394 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-27 20:40



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Shit så skön text snyggt
2012-07-10

  Elin Lindkvinna
wow, så här mycket har en dikt inte kommit åt mej på länge, genial!
2010-03-14

    ej medlem längre
Seriöst talat. Du har talang!
En sann poet!
2009-10-28

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-09-11

  stenhur VIP
får sån danslust av denna medryckande ordbalett
2009-09-11

  Yrre VIP
Helt ljuvlig kärleksdikt med nya formuleringar, gillar skarpt!
2009-09-11

  lyckeli
så härlig att det
bränner i bröstet
av läsning!
2009-01-28

  aol
säger bara härlig poesi
2008-07-19

  Daniel_78 VIP
mmm blir glad
2007-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt för Dig,
att det nu, Du,
bränns, på
rätt sätt,
för Dig!
2007-08-29

  Saga-Sofia
Vilken liten underbar.

Applåd.

Gick raka vägen till mitt hjärta, esom min käresta alltid kallar mig för sitt troll och trollkvinnan.
2007-06-28

  Sofiapoema
Vilken vacker liten dikt! Det kursiverade är jätte bra. Din käresta måste ha blivit glad.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund