Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra minnen ska jag nu bli av med.


Än en gång läser jag dina ord

och kan känna hur hjärtat slår.

Men jag har bestämt mig

våra minnen får sår att bildas.



Så jag tänker inte be om förlåtelse

för att jag nu slänger bort dem.

Jag tänker inte be om förlåtelse

för du förtjänar inte ordet.



Jag vet att jag än älskar din ord

men jag klarar inte våra minnen.

De minnen som får hjärtat att slå,

tårar att rinna och själen att förinta.





Övriga genrer av Manal
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-03-23 20:04



Bookmark and Share


  Dilsewat
"De minnen som får hjärtat att slå".. denna rad är mästerlig...
2005-03-24

  swimsus@gmail.com
gillar titeln till den här dikten mkt. Att sen läsa det du skrev byggdes upp till en favorit. Ibland måste man bestämma sig att avgifta sig från drogen. Då gör det ont. bra skildring.
2005-03-24

  Cattis Rönn
härligt skrivet om svåra beslut...Bravofin text!!
2005-03-23

  Myself
så sorgligt du skriver.hemska beslut som ska tas när hjärtat säger ett och hjärnan ett annat.
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal