Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville väldigt gärna komma till Poeter mötet idag. Men det blev som det blev. En annan gång =)


Idag var jag egoistisk.

 

Lasse

visst är det så att man ibland lägtar efter

att mötas.

 

Prata om livets färger

alla olyckor

och glitter som ibland förekommer.

 

Precis som dig

så vill jag lära känna alla er andra

men idag var jag egoistisk.

 

Ville vara med syskonen

äta ute

och sova så länge jag vill.

 

Men Lasse

jag lovar att vi en dag ska

prata om livets färger.

 

Alla ögonblick har sin tid.

Och våran var inte idag.




Övriga genrer av Manal
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 19:01



Bookmark and Share


  tingeling
Följ din egen röst, gör saker för att det är kul inte för att du måste. Gör allt helhjärtat eller inte alls. Mycket brs!
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal