Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvarslös från och med måndag



Igår hade hon
försökt kalla samman
tankarna till ett möte



Struktur ordning och reda
bestämda mattider


men varenda tanke
ursäktade sig med
att ha något annat att göra


fortsätter det så här
så säger jag upp mig
tänkte hon och somnade

utmattad av alla krav
hon ställde på sig själv




Övriga genrer av Bim
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-01 14:16



Bookmark and Share


  KLANG
precis såhär är det.... grymt bra:D
2007-07-02

  Eline.P
En härligt skön text med en del allvar i botten. Krav från andra och krav på mig själv är två skilda tankar som jag ser det. Jag har lättat betydligt på mina egna \"bordekrav\". Idag skiner solen och jag blundar med hjärnans \"kravcentra\"...går faktiskt riktigt bra ;)
2007-07-02

  Åsa Gustavsson VIP
Det var om mig du skrev, va...
skönt med semester!
2007-07-01

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mästerligt fångat!
2007-07-01

  Rachel Roth
oj, vad jag känner igen mig i detta...
snyggt!
2007-07-01

  Night Soul Woman
Ojoj! Träffsäker vännen! Bra skrivet! *applåd*och*bokmärkes*
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Bim