Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tal jag vill minnas

 

 

Dörrar stängs

mitt framför mig

hjärtan låses

framför mina ögon blå

och kärleken till varandra vi slutar så

men jag och mina kära vi drömmer ändå

om att kärleken en dag må oss beträda

då jag blir till älskande vi

 och jag kan börja mitt tal till er med kära ni

 

Kära vänner låt oss drömma oss in i framtiden och lyckan

låt oss leva i solsken i stället för skugga




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-07-03 18:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"i solsken\" söker orden efter framtid... så väl beskriver du allas vår längtan...
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*