Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelblank sjö

På spegelblank sjö

vid bryggans yttersta spets

 

fångas kärleken




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 955 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-05 20:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fin Haiku som fångar kärleken!
2016-07-15

  Nicklasb
En underbar haiku, snyggt jobbat!
2007-11-08

    Nike
jag tar den med handen... *ler*
2007-07-08

    gycklarpoet
klart och tydligt och mkt bra.
2007-07-07

    Maria Malm
Lugnt och vackert infångande.
2007-07-06

  Jer
Nostalgisk sommarhaiku,
som speglar kärlek.
2007-07-05

  Annmargreta
Härligt det fungerar som en
kamera när du skriver.
2007-07-05

  Cris
Lugn och rogivande vacker bild..
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg