Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig, saknar dig, tror på dig, finns för dig, se mig!


Skyll på mig

Håll i mig nu
låt mig inte falla
jag ger dig allt
men jag vill också ha.
Ge mer av dig
allt du känner för
dela det med mig
jag finns så länge du ler
jag faller med dig.
Håll i mig nu
jag håller i dig.
Älskling
jag vill se dig trygg
hålla dig i min famn
hos mig är du säker
ge mig din hand
jag bits inte.
Älskling
du kan lita på mig
lägg dig ner och blunda
se, jag är kvar.
Tro på mig älskling
jag tror på dig
finns för dig
jag ger dig min tid
min energi.
Skaka av dig misstron
lägg dig ner bredvid.
Se molnen flyga förbi
jag håller din hand
Håll i mig nu.
Låt mig visa vad jag har
låt mig ge dig mer.
Det jag har att ge dig
är allt jag har inom mig
och utanpå.
Ta mitt andetag
det är bara ditt.
Ta mina kläder
jag står naken inför dig
i hopp om att
du värmer mig när jag fryser
för du har mina kläder
du har mitt andetag
och älskling,
du har min hud
Håll i mig nu
jag kan gå sönder




Övriga genrer av Ummm~oh~yeah
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 14:41



Bookmark and Share


  angel of tears
fyffan vad fin...jag får gåshud i nacken...så sjukt bra stämning i denhär dikten:) superbra du:)
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah