Står i rummet... så många år av minnen om leken

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står i rummet... så många år av minnen om leken




Spökens hus

 

Skepnader från det förflutna

de vandrar förbi

ser skuggan av mig själv

leka med mitt minne

ger frid i sinnet 

 

 

Genom väggen jag hör

musikens dova eko

tidens röst berättar

om en pojkes saga

 

På mattan i rummet brevid

fotsteg av små fötter jag kan se 

ekot av tårar jag förnimmer

sorgen som levt inom dessa väggar

 

Bilder kommer till mig

ser min moder omfamna

när gråten tagit sången

känslor av minnen

kommer till mig

 

Känner känslan av frihet

när jag står på vinden

finner foton från livet

innan kriget

av tiden

 

 

 

 

 

 

tårar av minnen

 




Fri vers av Horatius
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-10 13:01



Bookmark and Share


  VITRIOL
Målande minnen avtecknar sig på svartvita foton där det undermedvetnas hav är din fixeringsvätska. Bravo
2007-07-10

  ospray
Mycket fin känsla vackert beskrivet...
en applåd förtjänar den !
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius