Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild ur mitt huvud

Jag ser dig formas
i färgade avtryck
mot det vita
och resultatet blickar
med igenkända ögon

Det är Jag




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-03-27 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson