Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mamma


Mamma

 

Spränger stjärnor med min energi och letar efter

evighetens mysteri i tankens egna konspirationsteori

Jordens kärna skakar när jag bejakar vårt
avstånd med lystnad och jag saknar din
röst i tystnad, ristar in våra namn i trädet

Jag letar efter orden mellan raderna
du är den mest betydelsefulla länken,
den jag fått en del av min kärlek ifrån
min själ och mitt blod är en del av ditt

Elden som brinner i min själ
Elden som brinner i din själ

Inte ens evigheten klarar av att skilja oss åt
oändlighetens träd växer och frodas
mer och mer, tår för tår , år för år,
skratt för skratt, sommar, höst, vinter,  vår




Fri vers av coffe
Läst 568 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-11 12:38



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
mammammammamma..
2008-10-12

  Nymånen
OJ!! så mycket hon gillade den!! haha
2007-09-18

  Nymånen
Jag läste upp den för mamma och hon gillade den jättemycket =)
2007-09-18

  Nymånen
Jag läste upp den för mamma och hon gillade den jättemycket =)
2007-09-18

  Nymånen
Jag läste upp den för mamma och hon gillade den jättemycket =)
2007-09-18

    Lavi
Fint. Innehåller mer än bara kärlek, det innehåller sorg och saknad också känns det som.
2007-07-14

  Tina-sol VIP
Den är så vacker.
Den går i mina ögon att läsa som både lycka och sorg.
Gåtfull tydlighet. Vackert
2007-07-13

  stella
Lyckliga mamma!
2007-07-13

  adina
oj. det här var nog bland det vackraste jag läst på... jag vet inte... på jättelänge. tycker om hur rimmen blandas in i raderna och inte står uppspaltade i slutet.
2007-07-11

    Fatima
Välskriven med känsla
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe