Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag andas asfalt, baby

hej, baby
vi säger det så
jag längar
och
du
ja,
du bara önskar att jag slutade.

för andetag
dom tas
tillsammans om man är två.

och

jag orkar inte andas för två,
för jag har
skavsår
och
hjärtat ligger dubbelt.
jag andas asfalt, baby.




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 525 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-11 20:43



Bookmark and Share


  fridhed
Andra stycket är riktigt bra.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal