Möten under livet..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möten under livet...


Prinsessan av Riket

 

Henne ingen sett

prinsessa i okänt rike

världen bortom alltet

hon ser evigheten

 

I det undermedvetna ridande

på de förbjudna känslornas våg

vågar le med de svikna

vägrar svika livet

 

I evigheten hon finns

så länge minnet inte minns

trogen de fördömda

vägrar blunda

 

Vill du henne möta

du behöver inte söka

allt finns att minnas

räcker med att finnas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vågar jag... 

 




Fri vers av Horatius
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-13 14:54



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Mycket, mycket bra. \"allt finns att minnas räcker med att finnas\" Säger allt....
2007-07-15

  Hermonius
Som sagt gillar ditt målande språk skarpt! OCh de två sista raderna :\" allt finns att minnas, räcker med att finnas\" är så klockrena de kan bli! Mycket bra!

MVH
HErman
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius