Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunkande skepp



att simma ifrån det
det enda vettiga
men där finns ju allt
det jag händer fast vid

och jag sjunker
jag med
ner i djupet




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 14:13



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark text...som griper tag
2007-07-13

    Bodil Sandberg
Känns lite som detta att följa med ner i djupet av någon annans misär - enormt välmålande symbolik med tragediers öde!!!!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP