Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre bort än väldigt nära

 

bara några ord
och du finns här

håller handen på mitt hjärtat
känner din puls

 




Fri vers av ia VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-05 16:00



Bookmark and Share


  hero40
Starka och varma ord
om känslor. Gillas!
2007-10-10

  Lejonhjärtas poesi
Ord som värmer själ och hjärta!
2007-10-05

  Michaela Dutius
Ord ur djupet av ditt hjärta tror jag...
2007-10-05

  issac.a.m
Pulsen är lättast att hålla ...om man skriver med hjärtat..underbart
2007-10-05

  Niklas Gladh
bara några ord...

:)
2007-10-05

  Ronny Berk
som när orden talar om känslor...närhets sökande...pulserande...
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP