Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när droppar faller över förtorkade landskap vem kan då stå emot


sedan dessa öknar
föddes
har det inte regnat

och var de menade
för regn?

i gångar
mellan dyner
under sanden
bor de
och törstar

väntar
på blomning

smärtfylld bristning

efter kartor
outforskat liv




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-07-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP