Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett SMS


2007-07-22

Det finns människor
som bär på tunga
bördor o de strävar
alltid efter att lämpa
över bördan på
andra. Det är upp till
var o en av oss om
vi vill hjälpa till att
bära.
Det handlar om att
göra ett val. Det
viktigaste är inte att
välja rätt. Det
viktigaste är att inse
valet o ta dess
konsekvens.




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-22 13:49



Bookmark and Share


  Anders P H
Ett synnerligen angeläget tema
men är du inte lite väl kategorisk
när du säger att de \"alltid\" vill
lämpa över sina sju sorger och
tusen bedrövelser på andra?
Är det per automatik på det här
sättet och vilka typer av \"bördor\"
handlar det om? En beskrivning
av en situation där detta äger rum
skulle inte vara intressant att få ta del av.
Hur går det till i praktiken? Hur gestaltar sig
de psykologiska mekanismerna?

Valet du talar om är viktigt. Det
kan ytterst sett handla om att
överleva som människa med ett
drägligt liv. Vilket \"överlämparna\"
mycket väl kan se till att inte blir
fallet.
Det står \"ett SMS\" i ingressen.
Med detta texttema skulle det
mycket väl kunnat stå för
\"ett sadomasochistiskt sår\".
I överförd psykologisk
bemärkelse.
2007-07-22

  Neal
Suveränt skivet !
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno