Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en insikt, en kort vandring


min respekt till dig

det slog mig plötsligt hur lätt allting är
att vandra bredvid dig gör mig alltid så öm
att leva en dag med dig, är att leva i en vacker dröm
det slog mig plötsligt att min respekt är så stor

det slog mig plötsligt när vi kom in på den lilla vägen
när vråken skrek och älskade sina unga
just då...fanns inga dagar eller stunder som var tunga
det slog mig plötsligt att min respekt är så stor

det slog mig plötsligt att min tid är just nu
du gick framför mig och fick alla mina stunder
allt du gör är så vackert, allt du skapar.. små små under
det slog mig plötsligt att min respekt är så stor

det slog mig plötsligt att du är så vacker
när jag än ser dig, bär du kärlek som jag kan få
i alla nyanser som finns, alla nyanser är blå
det slog mig plötsligt att min respekt är så stor

det slog mig plötsligt att vi är allt
du, min bästa vän och orsak att finnas
du, min kärlek, så mycket att minnas
det slog mig plötsligt att min respekt är så stor

det slog mig plötsligt att detta är mitt liv
det slog mig att det är såhär det ska vara
det slog mig.. du är allt det underbara
det slog mig plötsligt att min respekt alltid är din
och evig är min kärlek till dig..




Fri vers av Peppe11
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 17:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jagär så glad att det där slog dig..om jag får uttrycka mig så...för då kom den här underbara dikten till!!!!!!
2007-08-11

    Brell
Djup kärleksförklaring. Vackert
2007-07-25

  Novemberblomman
Åh, vilken underbar kärleksdikt!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11