Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara skrika ut min islka


Erskänn



Kan du inte bara komma fram
och säga att du är ledsen.
Att du faktiskt beteede dig fel igår kväll
och att du sårade mig.


Kan du inte bara erskänna
dina fel och brister.
Du behöver inte ljuga för dig själv
och tro att du vet vad som är bäst.


Varför, varför kan du inte
bara be om förlåtelse?
Jag ber dig inte att trösta mig
när du fick tårarna att rinna.


Om du visste vilken känsla
jag har inombords av att se dig.
Så skulle du aldrig vilja gå förbi mig
för när jag ser dig


Så vill jag bara spy.





Övriga genrer av Manal
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-03-30 17:13



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Härligt att skriva av sig sin ilska ibland...och det har du gjort bra i denna text!! Gillas!
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal