Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demon days.


[Den 26:e i sjunde ett par tusenlappar -07]



Jag har skrivit om söndagarna, om lördagarna och om alla andra dagar.
Om tystnaden, om ensamheten, om flykten och om svagheten.

Jag har skrivit om dansen med fröken Absolut och kyssarna kring hennes hals.
Om giftet, andetagen och om slagen i hjärtat.

Jag har skrivit om en önskan.


Jag har skrivit om mig och om dig.


Om att älska.

Och om hur ont det gör.





det är ett gatulopp
längs rader av vapen
och hårda ord

det är ett gatulopp
längs stoppskyltar och rödljus
och andetag

dessa viskande spår-

tusentals klingande

flaskor
och tusendelar spritskärvor

som skär över och genom
min hud

till strimmlor

som persiennerna skär
över och genom
mitt rum

jag är ett mönster
schackrandigt, blek och matt

och döden har en skugga
under mina ögon


det är ett gatulopp

utan slut









Fri vers av Johannes
Läst 623 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-26 15:04



Bookmark and Share


  Carlita
stillsamt vackert och berörande, med träffsäkra formuleringar.. snyggt!
2007-07-28

    Oprofessionell
du den här träffar på de rätta ställena, du trycker liksom på mina känsliga punkter. fyfan vad bra du är
2007-07-26

  Smultris
Meeeen hey, kolla min presentationssida:):):)

Är det du o jag som är siamesiska tvillingar eller:)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes