Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsdagen

För ett år sedan rasade min värld
Svår smärta har kantat min färd.
Vägen tillbaka har varit väldigt lång.
Som alltid har jag rest mig än en gång.
Förlusten har lärt mig en viktig läxa.
Hårda tider är de som får mig att växa
Jag blev starkare men trots det inte kall.
Sorgen visas nu öppet med tårar i fritt fall.




Fri vers av Brell
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 11:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så berörande och starkt formulerar du årsdagen av det fria fallet i vånda... men texten talar om styrka och återvägen till livet...
2007-08-21

    ej medlem längre
\"Jag blev starkare men trots det inte kall.
Sorgen visas nu öppet med tårar i fritt fall. \"

fullkomligt klockrent
2007-08-12

    Klöver knekt
Du underbara Lilla.
Hur mkt ska du behöva utstå?

Av dig lär jag i mängder.
Starkt skrivet om ditt inre!
2007-07-25

  Flöde
Du, bruden! Du är fenomenal!
Jag älskar den här!
Ett besök nere i den svartaste dyngan och sedan reser sig en ståtlig och vacker madam som tar för sig av livet igen!
Great!
2007-07-24

    saaana
som vanligt väldigt bra skrivet !

bra att sörja, det behöver man.
ännu bättre att du rest dig och blivit starkare.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Brell