Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon lever i mitt hjärta hoppas hon klarar all smärta...


Himmeln gråter


Vår skriket ekar över berg och dal och genom
jord och luft och över hav

Himmelen gråter så mycket och jag undrar om vi inte
straffats för våra handlingar genom naturkatastrofer

Leoparden springer förbi mig i strömmande
regn och vinden går rakt igenom min ryggrad
som en orkan genom mina organ

Luften jag andas är drömmen du sänt
Av drömmarna skapas morgonens verklighet

Öppnar upp fönstret glänt släpper in ljuset
Luften jag andas är energin som du sänt

Ty ännu rinner kärlekensflod vid min sida där det växer
styrka och mod brevid gräs och tuvor,

Ty jag sänder min energi med vinden så som du sänder
din och vi andas igen

Ty bara universum vet din hemlighet du vackra, gröna,
sköna jord som sol förlät




Fri vers av coffe
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 12:28



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, nog gråter himmelen över allt som sker. En bra text om något som ligger mig varmt, varmt om hjärtat.
2007-10-12

  Spindigo
den fick mig att falla som en spark i magen av en fet kille med cowboyboots och sås på läppen...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe