Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas du förstår mig..


mer påmind och sårad än arg...

Ledsna droppar ner för min kind
Går ej att kontrollera
Bara kommer, påminner mig om allt
Jag är inte riktigt arg
Mer besviken och sårad
Jag är inte sur att hon åkte med
Mer att du inte sa något
Eftersom från början var det ingen
Men sen hörde jag det här
Det gjorde mig så ledsen
Som du kanske hörde
Jag är inte arg
Bara besviken
Bättre om du sagt
Jag hade förstått
För allt som hänt mig
Påminner mig hela tiden
Jag vill bara att nästa gång ska du säga och förklara
Även det blir bestämt så där fort
Jag tar det hellre då
Än får reda på det i efterhand

Men så du vet
Jag är nog inte arg
Bara besviken och påmind

*vi får prata ut alla 3*




Fri vers av Mikaela
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-07-27 16:12



Bookmark and Share


    Ökänd
Förstår hur du känner .... och så .. Men den var riktigt bra :) kramar från din ~underbara~ systerdotter (xD)
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela