Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartider Hej

I solen finner jag lycka
Värme och kärlek
En sommardag då man får vara med sig själv och andas
Det är då man är glad
Jag önskar mig en vecka
Utan stress och andra
Dagar då jag kan tänka ut
Finna det jag söker
Sommaren har det jag söker
Lugn och ro
Se en fågel flyga över himlen
Eller ett djur springa på åkern
Jag behöver mig själv nu
Jag behöver få mitt svar
Sommartider hjälp mig att finnas
Hjälp mig att stå kvar




Fri vers av Mikaela
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 18:57



Bookmark and Share


    FridaR93
Jätte fin :D<3
Som sagt ; jag älskar dina dikter!
JAG ÄLSKAR DIG! <33
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Den sortens dagar är ytterst välbehövliga och en lisa för själen.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela