Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rickard <3


Den önskan jag tvivlade på

Jag känner lycka
Jag känner kärlek
Dina armar värmer mig
Och dina ögon ser in i mina
Vi fann varandra en kväll i maj
Med osäkra armar lämna vi land
Vår tro på livet var nog den samma
Innan den dan då vi fann varandra
Vi tog ett steg ut och flög tillsammans
Nu vandrar vi längst stranden hand i hand
Mina drömmar att hitta någon att ha kär
Har kommit till verklighet
Jag har dig
Och du har mig
Jag känner din värme
Jag ser din blick
Jag fann en glädje hos dig




Fri vers av Mikaela
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 15:20



Bookmark and Share


    FridaR93
vackert, mycket vackert Mikaela! <33
2008-05-29

  Freya
alltså ack det är fint men nästan för fint och det gör mig avundsjuk.
vilket helt och hållet är mitt fel
2008-05-26

    Fröken Frida
alltid fint att läsa om kärlek som lyckas.. grattis till dig =)
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela