Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet finns

Jag känner spring
Jag känner skratt
Får energi
Av solens ljus
Jag tar mig tid
Att hoppa runt
Att finnas i sommaren
Jag lever ut
Livet är här
Min känsla
Väcks av glädje
Jag släpper allt
Har bara mig
Just nu
Finns bara Jag
Världen omkring
Är luft
Som jag springer rakt igenom
Jag skrattar mig igenom dagarna
Min energi
Den finns kvar
Så länge jag kan hoppas




Fri vers av Mikaela
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 20:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart sätt att möta och uppleva sommaren på.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela